Eladó Zöld Otthon Hajdúsámsonban Exkluzív kialakítással!

2595 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Hajdúsámson elején, az Ibolya utcában várja szerencsés tulajdonosát egy álomszerű, különleges luxusikerháznak mindkét lakása 2022. május végi átadással. Jelenleg az ingatlan 40%-os készültségi fokon tart, tehát ajánlom azoknak, akik nem szeretnének belefogni egy teljes építkezésbe, de mégsem szeretnének egy teljesen kész házat, hanem nagyrészben saját ízlésükre szabhatják leendőbeli otthonukat. Az ingatlan alapterülete 112m2 és 526m2 elkerített telekkel rendelkezik.

A tervezett 2 lakóegységet magába foglaló lakóépület alápincézetlen, földszinti kivitelű, kishajlásszögű, félnyeregtetős kialakítású. A tervezett kétlakásos lakóépület hagyományos falazott technológiával készül.

Az ingatlan külső és belső főfalai PTH 30 N+F téglából épülnek, belső oldalon vakolva, külső oldalon hőszigetelve. A homlokzat 10 cm-es nikecell szigeteléssel, nemes vakolattal. Továbbá a belső válaszfalak 10-es PTH téglából és 10-es falazó elemből épülnek.

Az ingatlan a legmodernebb minimalista stílust fogja képviselni kívül-belül. Az ingatlan vételára magába foglalja a képek között található süllyesztett kerti relax helyiséget a tűzhellyel együtt.

HŐSZIVATTYÚS fűtési rendszer teszi szükségtelenné a gáz használatát, ez a vevő extra igénye szerint kiegészülhet a házat teljesen önellátóvá tevő napelemes rendszerrel. A hőszivattyú a ház hűtését-fűtését és a melegvizet is biztosítja. A lakások padlófűtéssel lesznek ellátva. A rezsiköltsége igen alacsony lesz. Napelem felhelyezésével (mely most magánszemélyeknek állami támogatással ingyen megoldható) passzív házzá alakítható. A telken belül bevizsgált fúrt kút is kiépítésre kerül, mely iható minőségű lesz.

Jó ízléssel kiválasztott burkolóanyagok és kivételesen gondos, ellenőrizhető építési-tervezési folyamat végén születik meg ez a luxus otthon, melynek tervező-kivitelezője készséggel mutatja be komoly vevő esetén referencia házait a város frekventált részein.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

Debrecen belvárosa 12km-re található, 3 perc autótávolságra megtalálható étterem, posta, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség. A szomszédság kiváló, modern stílusú, minimál stílusú ingatlanok veszik körül.

A lakások ára 49,9M + telekhányad.

Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Debrecen
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban